Tempeest

Johanneke weet op heel prettige wijze te zorgen dat er concrete afspraken gemaakt én nagekomen worden, het proces in gang blijft en er altijd concrete doelen worden benoemd zodat iedereen ergens naar toe werkt.

Karen Sikkema – CEO & Co-founder van Tempeest

De betrokkenheid van Faem bij Tempeest komt voort uit een co-creatie tussen Faem en drie andere MKB bedrijven; Living Story, Living Doc en Calling the Shots. Op eigen initatief hebben we de krachten gebundeld om op innovatieve wijze gaming, film en de nieuwste technieken van de iPad in te zetten om de verhalen van vroeger opnieuw beleefbaar te maken.

We noemen dat Mobiele Beleving. We laten je voor even leven in het verleden van de locatie waar je op dat moment bent. Je ziet prachtige filmbeelden, je speelt behendigheids-spelletjes, je loopt, rent en denkt na om de opdrachten op de juiste wijze te vervullen. Tegelijk leef je mee met de hoofdrolspelers uit het spel en leer je over de plek waar je op dat moment bent. Je speelt de games van Tempeest op een smartphone of tablet. De eerste Mobiele Beleving hebben we in eigen beheer ontwikkeld en heet Lost in Time.

Lees hier de referentie van Karen Sikkema

Opdrachten


Anderen over Faem

"Johanneke is een punctuele vrouw die haar verantwoordelijkheden als geen ander kent en hier uitermate scherp naar handelt."

Andre Baars – Oprichter en directeur Festival deBeschaving