Faem

Faem ben ik: Johanneke Minnema. In Faem combineer ik mijn persoonlijke interesse in de samenleving met mijn analytische kijk, organisatietalent en doorzettingsvermogen. Ik ben enerzijds resultaatgericht en heb anderzijds oog voor details.

‘Ik haal veel voldoening uit het leggen van verbindingen tussen mensen, partijen en initiatieven om op die manier bij te dragen aan een meerwaarde voor alle betrokkenen.’

Door mijn afgeronde wetenschappelijke studies en werkervaring in het openbaar bestuur, de culturele sector en non-profit instellingen kan ik mij in al deze werelden goed bewegen en bovendien waardevolle verbindingen leggen.

Een volledig overzicht van opleidingen en werkervaring naast de opdrachten voor Faem is te vinden op Linkedin.

 

Anderen over Faem

Lees de volledige aanbevelingen door op de naam van de referent te klikken.

Johanneke Minnema is uitstekend in staat de wensen van diverse stakeholders te integreren in een totaalconcept en weet daarbij diverse organisatie-werelden goed te overbruggen.

Danielle Arets – Debatleider van het ondernemersdebat en mede initiatiefnemer van Trekhaak GezochtCapada

Johanneke weet op heel prettige wijze te zorgen dat er concrete afspraken gemaakt én nagekomen worden, het proces in gang blijft en er altijd concrete doelen worden benoemd zodat iedereen ergens naar toe werkt.

Karen Sikkema – CEO & Co-founder van Tempeest

Johanneke haar aanpak is gedegen, secuur en daarmee vertrouwenwekkend. De resultaten zijn ernaar!

Gertrud van Dam – Adviseur internationale zaken, afdeling Bestuurlijke, Internationale en Subsidiezaken, Gemeente Utrecht

Zelfstandig weet Johanneke de juiste mensen en partijen te mobiliseren en te activeren.

Marjolein Theunissen – Oprichter en directeur van CultuurBewust.nl en ShopCultuurBewust.nl

Johanneke is een punctuele vrouw die haar verantwoordelijkheden als geen ander kent en hier uitermate scherp naar handelt.

Andre Baars – Oprichter en directeur Festival deBeschaving

Johanneke is een bijzonder plezierige kamergenote en collega die met grote betrokkenheid en inzicht heeft meegeholpen aan het vinden van oplossingen.

Madelon Pieper – Secretaresse van de rector magnificus Universiteit Utrecht


Anderen over Faem

"Johanneke Minnema is uitstekend in staat de wensen van diverse stakeholders te integreren in een totaalconcept en weet daarbij diverse organisatie-werelden goed te overbruggen."

Danielle Arets – Debatleider van het ondernemersdebat en mede initiatiefnemer van Trekhaak Gezocht, Capada