Projectleiding Privacyrede & Data Diner

 

In de Privacyrede vraagt SETUP jaarlijks een expert om zijn of haar visie te geven op het begrip privacy en de invloed van technologie hierop. Dit jaar werd de rede uitgesproken door prof. dr. Mireille Hildebrandt. Onder de titel ‘Altijd bij de Les’ ging zij in op privacy in het onderwijs. In 2014 werd de rede uitgesproken door Hans de Zwart en in 2015 door Hans Schnitzler. De Privacyrede wordt in samenwerking met Studium Generale georganiseerd.

Nieuw dit jaar is een voorprogramma dat toewerkt naar de privacyrede: een Data Diner dat in samenwerking met SURF is georganiseerd. Samen met speciaal hiervoor genodigde gasten gingen SURF en SETUP onder het genot van een diner in gesprek over datavraagstukken en de impact van privacy op het onderwijs. Het eten en de presentatie ervan droeg bij aan het gesprek en zorgde steeds voor nieuwe perspectieven op het onderwerp. Het Data Diner werd geproduceerd door Cornelis Serveert en vond plaats in FOTODOK.

Als projectleider zorgde ik als ‘spin in het web’ voor de afstemming tussen alle betrokken partijen en was ik verantwoordelijk voor het bewaken van planning en budgetten. Daarnaast heb ik de samenwerking met SURF opgezet en vormgegeven en FOTODOK gevonden als locatie voor het diner.

Data Diner 2016

Leuk om de Privacyrede nog eens na te lezen en de foto’s die Sebastiaan ter Burg heeft gemaakt van het diner en de rede te bekijken!

Opdrachtgever
SETUP

Periode
juni 2016 – september 2016


Anderen over Faem

"Johanneke haar aanpak is gedegen, secuur en daarmee vertrouwenwekkend. De resultaten zijn ernaar!"

Gertrud van Dam – Adviseur internationale zaken, afdeling Bestuurlijke, Internationale en Subsidiezaken, Gemeente Utrecht