Projectleiding Building Blocks voor Campus Party

 

Building Blocks is het activatieprogramma van Utrecht voor Campus Party. Campus Party is een grootschalig, internationaal technologie festival waarbij het draait om innovatie, creativiteit, ondernemerschap en entertainment. Building Blocks legt de link tussen Campus Party en stad en regio.

Via drie programmalijnen dragen diverse Utrechtse partijen bij aan innovatieve oplossingen voor typische Utrechtse vraagstukken. De focus ligt daarbij op: de bereikbaarheid van Utrecht Science Park, een duurzaam en Slim Stationsgebied en Healthy Urban Living. Deze drie programmalijnen zijn:

BB-brand

Miniatuurversies van prototypes van deze innovatieve oplossingen worden in diverse Building Blocks vertoond. In de komende periode ontstaan er steeds meer van deze Building Blocks die samen een expositie vormen die onder meer in het publieke deel van het Stadskantoor en op Campus Party te zien zal zijn. Zo laten we letterlijk zien: Utrecht maken we samen! Bekijk hier waar de expositie te zien is.

Opdrachtgever
Open Concept > Gemeente Utrecht

Periode
februari 2016 – juni 2016


Anderen over Faem

"Johanneke is een punctuele vrouw die haar verantwoordelijkheden als geen ander kent en hier uitermate scherp naar handelt."

Andre Baars – Oprichter en directeur Festival deBeschaving